Ako želite vidjeti imena maturanata Prijavite se na Maturu putem Facebooka

Matura.hr
Matura.hr
Matura.hr
Matura.hr
Matura.hr
Matura.hr
Matura.hr
Matura.hr
Matura.hr
Matura.hr
Matura.hr
Matura.hr
slika razreda

Komentari

  1. mirela, 12.07.2011. 18:40

    hvala vam prijatelji mog sina voli vas tete Mirela!!! Želim vam puno sriče, zdravlja i svega što poželite!!!Hvala vam na slici.Molim vas ako ima još koja da je pošaljete s štovanjem Mirela i sin Josip !!!!Hvala

Objavi svoj komentar ili pošalji poruku administratoru

nužno
nužno

Dragi naši maturanti 4B. razreda,
SREDNJA ŠKOLA BRAĆE RADIĆ KAŠTEL ŠTAFILIĆ i mjesto KAŠTEL ŠTAFILIĆ dobili su još jednu generaciju maturanata 2007/2008 !
Osobita nam je čast što smo mogli podijeliti s vama djelić ovog važnog trenutka, jedne od najvažnijih prekretnica u vašem životu i zabilježiti to fotografijom.
Nadamo se da će ova stranica biti mjesto na koje ćete se u godinama koje dolaze, kroz školovanje, posao i život, rado vraćati i prisjećati srednjoškolskih dana.
Također se nadamo da će pomoći kako ne biste izgubili kontakt sa srednjoškolskim prijateljima, a i mi bismo rado čuli o vašim budućim uspjesima na fakultetu ili na poslu, pa nađete li vremena, dođite i podijelite s nama priču.
Bez obzira krenete li na fakultet i nastavite školovanje, zaposlite li se u struci ili pak pronađete neki drugi posao, nadamo se da ćete svojim izborom biti zadovoljni.
Puno sreće u životu i na poslu želi Vam Vaš,
portal Matura, Godišnjak Maturanata Hrvatske