Ako želite vidjeti imena maturanata Prijavite se na Maturu putem Facebooka

Matura.hr
Matura.hr
Matura.hr
Matura.hr
Matura.hr
Matura.hr
Matura.hr
Matura.hr
Matura.hr
Matura.hr
Matura.hr
Matura.hr
Matura.hr
Matura.hr
Matura.hr
slika razreda

Komentari

 1. Marina, 26.10.2007. 16:36

  Lipi moj razrede bez deckiju..... Malo nas je bilo al smo se cule!!Cure veliki pozdrav, puno mi falite....Bile smo skupa 4 godine no, sad se cini se kao da su prosle u trenu...toliko lipih uspomena, posebno onih s Barbarom i njezinim nesmotrenim padovima na hodniku ili jedenjem priko hrvatskog...Nina tvoj populino ima posebno mjesto u knjizici dragih nam nasera..a onda naravno i nasa draga gospodja Ana N. , da se ne bi naljutila ako ju imenujem :) Beno veliki pozdrav ..nemoj da te opet bace s rive u more s mobitelom u dzepu..Sikiriki ...kad cemo u Italiju ???
  Plavuso moja lipa....Kad ces mi se udati ?? Je li vec koji upa u tvoju mrizu ??? :) Nikolina, cula san da ti ne odgovara hrana u menzi ode u Zagrebu... my my my...Cujemo se, cure!P:S.Danas sam sasvim slucajno na Savi srila Bozenu ..pozz Bozenita de la noche....Pusa svima iz hladnog Zagreba!!! Vidimo se za vikend... :) :) :)

 2. Isus, 02.11.2007. 15:38

  Alićka, alićka...

 3. ana, 25.12.2007. 23:19

  Dr.Marina Alić platit ceš mi kavu U ZG ja ti kažem.
  Naravno pozdrav cilom mom "veeeelikom",nažalost bivšem razredu.Cure nadam se da ste upisale faks kojeg ste tile i uživajte mi.pusa od strpke!!!!

Objavi svoj komentar ili pošalji poruku administratoru

nužno
nužno

Dragi naši maturanti 4C. razreda,
GIMNAZIJA VLADIMIR NAZOR ZADAR i mjesto ZADAR dobili su još jednu generaciju maturanata 2006/2007 !
Osobita nam je čast što smo mogli podijeliti s vama djelić ovog važnog trenutka, jedne od najvažnijih prekretnica u vašem životu i zabilježiti to fotografijom.
Nadamo se da će ova stranica biti mjesto na koje ćete se u godinama koje dolaze, kroz školovanje, posao i život, rado vraćati i prisjećati srednjoškolskih dana.
Također se nadamo da će pomoći kako ne biste izgubili kontakt sa srednjoškolskim prijateljima, a i mi bismo rado čuli o vašim budućim uspjesima na fakultetu ili na poslu, pa nađete li vremena, dođite i podijelite s nama priču.
Bez obzira krenete li na fakultet i nastavite školovanje, zaposlite li se u struci ili pak pronađete neki drugi posao, nadamo se da ćete svojim izborom biti zadovoljni.
Puno sreće u životu i na poslu želi Vam Vaš,
portal Matura, Godišnjak Maturanata Hrvatske