Ako želite vidjeti imena maturanata Prijavite se na Maturu putem Facebooka

Matura.hr
Matura.hr
Matura.hr
Matura.hr
Matura.hr
Matura.hr
Matura.hr
Matura.hr
Matura.hr
Matura.hr
Matura.hr
Matura.hr
Matura.hr
Matura.hr
Matura.hr
Matura.hr
Matura.hr
Matura.hr
Matura.hr
Matura.hr
Matura.hr
Matura.hr
Matura.hr
slika razreda

Komentari

 1. Horvat, 25.11.2007. 17:06

  Allo moji najdrazi kolege,kako ste mi?Tako mi falite,nisan vas vidija ajmee majko dugo,nadan se da je ok na faksu svima,svima najlipse cestitke,pozdrave i za cure velike puse saljen iz snjeznog varazdina,pozdrav sa fakulteta organizacije i informatike,vidimo se za Bozic na kavi u Corsa,heeh,pozdrav najboljem 4a opce gimnazije Vladimira Nazora

 2. Žitje Bernardino, 09.12.2007. 21:30

  EeeeJ!!!!!!! A jesmo svi fini ..kako ste ekipa? Nadam se da ste svi sretni i zadovoljni i da je sve po planovima, čak i onim najambicioznijim!!! Vidimo se za praznike, Horvate pozdrav i tebi iz kišnog Zadra iz fil. fak. u Zadru,odsjek kroatistike i južnoslavenske filologije odjela za Hrvatski jezik i književnost!!!!:)

 3. Žitje Bernardino, 17.12.2007. 12:58

  Pozdrav!

 4. Horvat, 22.01.2008. 00:35

  ekipaaaaaaaaaa,kolokvira san prvi semestar......jupiiiiiii.....nadan se da van ide fakultet jer znajuci vas znan da ste svi pametni i da vi to mozete,zelin van sve najbolje i puno srice i zdravlja,naravno i uspjeha u radu i skolovanju,da se cuvate i pazite i da rasturite ovu 1 godinu faxa......veliki pozdrav iz varazdina!!!!!!!!!!!!!!!!pozz

Objavi svoj komentar ili pošalji poruku administratoru

nužno
nužno

Dragi naši maturanti 4A. razreda,
GIMNAZIJA VLADIMIR NAZOR ZADAR i mjesto ZADAR dobili su još jednu generaciju maturanata 2006/2007 !
Osobita nam je čast što smo mogli podijeliti s vama djelić ovog važnog trenutka, jedne od najvažnijih prekretnica u vašem životu i zabilježiti to fotografijom.
Nadamo se da će ova stranica biti mjesto na koje ćete se u godinama koje dolaze, kroz školovanje, posao i život, rado vraćati i prisjećati srednjoškolskih dana.
Također se nadamo da će pomoći kako ne biste izgubili kontakt sa srednjoškolskim prijateljima, a i mi bismo rado čuli o vašim budućim uspjesima na fakultetu ili na poslu, pa nađete li vremena, dođite i podijelite s nama priču.
Bez obzira krenete li na fakultet i nastavite školovanje, zaposlite li se u struci ili pak pronađete neki drugi posao, nadamo se da ćete svojim izborom biti zadovoljni.
Puno sreće u životu i na poslu želi Vam Vaš,
portal Matura, Godišnjak Maturanata Hrvatske